Mi valójában egy Ökoház?

Célunk Ökoház típusú lakóházak építése az ország egész területén.

“Ökoház”unk energiafüggetlen, alacsony energiafelhasználású, majdnem zéró rezsiköltségű lakóház . Ezen házak saját technológia alapján, megújuló építészeti és energiaforrások felhasználásával valósulnak meg.

További információra lenne szüksége? Keressen minket bizalommal!

Email: info@okohaus.hu
Telefonszám: +36205777939

Tevékenységünk magába foglalja a teljeskörű szolgáltatást lakás építés során, kezdve a tanácsadással, folytatva a pénzügyi lehetőségek kihasználásával (CSOK, hitel, ltp, részletfizetés, stb), befejezve a kivitelezés átadásával, garancia vállalás terhe mellett.

Szolgáltatásunk úgy építettük fel , hogy partnereink jól kidolgozott rendszeren keresztül piacképes, igényes és ami nagyon fontos alacsony rezsiköltségű otthonhoz jussanak pénztárcabarát költségek mellett.

Házak már 298.000 ft+áfa/m2-től! Kérjen árajánlatot!

Mi volt az inspiráció?

Közhely,hogy a világ energiatartalékai kifogyóban vannak. Ezért fordultunk olyan lehetőségek felé, amelyek segítségével megálmodott céljainkat elérjük. Tudta,hogy más kontinensen ( pl: Amerika) vagy más európai országokban ( pl: Németország, skandináv országok, stb) sokkal nyitottabbak az emberek a változásra, ehhez sokkal rugalmasabban alkalmazkodnak. Igaz ez különösen az alacsony energia felhasználású mobilházakra, könnyűszerkezetes és faházakra is . Tulajdonképpen innen is származnak. Említett országokban már több mint 50 éve meglátták a lehetőséget ,érdekelte őket az energiafüggetlenség és el is kezdték azokat építeni.

Nem sok titka van ennek az építészetnek, csupán annyi, hogy ezek a házrendszerek ugyanazt a célt szolgálják, mint a hagyományos téglaházak, csak mind súlyban, mind pedig bekerülési árban olcsóbbak. Tapasztalatból mondom, hogy észre sem venni, hogy alacsony energia felhasználású házban vagyunk, hisz ugyanaz a kellemes biztonság érzetünk van , mint egy hagyományos téglaházban. Fontos célkitűzés volt,hogy a megújuló energiák energiafüggetlenséghez vezessenek,maximális energiatakarékosságot biztosítva.

Mindezek a tapasztalatok vezettek oda,hogy nagyon energiatakarékos új otthont alkossunk ügyfeleinknek ,partnereinknek. Szeretnénk,hogy ezek a házak több generáción keresztül is szolgálja a lakóit,használóit. Tudomány mai állása szerint könnyen elérhető, hogy egy ház vezetékes energia nélkül üzemeljen, a nap, a szél, a víz, azaz a Földünk természetes energiáját hasznosítva.

Néhány fontos tudnivaló:

Az alkalmazott technológia,a beépített anyagok mindegyike megfelel azoknak jogszabályban előírt, az építési követelményeknek amelyet meghirdettünk és követünk. Rugalmasan alkalmazkodunk partnereink igényeihez( bő a választék) a ház építése során. Anyagaink kiemelkedő minőségű termékek.

Egy ház felépítése mindenkinél meghatározó, életre szóló döntés. Felelősségünk teljes tudatában szeretnénk bizalmukat elnyerni. Az Önök elégedettsége,a mi sikerünk titka.

Amennyiben építési rendszerrel közelebbről is szeretne megismerkedni, írjon nekünk!

okohaus-logo

Minden jog fenntartva – Ökohaus.hu Kft. 2021
Ifj. Kizman István
Cím: Budapest, Üllői út 575.
Telefon: (+36)20/57-77-939